Wie droomt er wel eens over, tot rust komen in een hangmat met uitzicht op hagel witte stranden en een fel blauwe zee? Klinkt dit als muziek in de oren? Dan ben je bij de Filipijnen aan het goede adres. De Filipijnen bestaan uit meer dan 7000 eilanden zowel bewoond als onbewoond. Daardoor zijn er ook oneindig veel stranden te vinden op de Filipijnen. Waarvan de een nog mooier is dan de ander! Laat je meenemen in deze foto-impressie van de mooiste stranden van de Filipijnen!

El Nido

Altijd al eens het Expeditie Robinson gevoel willen hebben? El Nido wordt omringd door vele onbewoonde eilanden. Huur een kajak en peddel naar de ultieme vrijheid en rust op een onbewoond eilandje!

Palawan 1

Palawan 2

Palawan 3

Boracay

Wittere stranden dan de stranden op Boracay kan je bijna nergens ter wereld vinden. Gecombineerd met de mooie helder blauwe zee zorgt dit voor prachtige plaatjes.

Boracay 1

Boracay 2

Panglao

Op Panglao Island vind je de mooiste stranden van het leuke Bohol. Alona Beach is het bekendste strand, maar er zijn meer mooie stranden te vinden.

Panglao 1

Panglao 2

Nacpan Beach

Een uitgestrekt strand, weinig mensen, prachtige zonsopkomst en zonsondergang, hangmatten tussen de palmbomen en een overnachtingsplek op nog geen 10 meter van het strand. Beter kan je het niet wensen.

Nacpan Beach 1

Nacpan Beach 3

Siquijor

Huur op Siquijor een scootertje en rij over dit leuke eiland naar de watervallen en kleine dorpjes. Sla de mooie stranden zeker niet over, want ook op Siquijor vind je deze volop.

Siquijor 2

Siquijor 1

Snake Island – El Nido

Er is ontzettend veel te verkennen vanuit El Nido, maar het strand van Snake Island behoort tot de meest bijzondere.

Snake Island 1

Snake Island 2


Inspireer je vrienden